Time for changes!

Förlora aldrig dig själv, för det är alltid den du var som människor tyckte om och valde att umgås med. Att försöka bli någon för att ställa sig in och försöka vara till lags är sällan en bra idé för då blir du något du verken själv eller någon annan kan tycka om. Visst ett litet tag är det roligt men du måste alltid vara den du är..
 
Kanske inte alltid så lätt och ibland måste man kompromissa men är du dig själv så vet du iaf vilka som tycker om dig för det du är...
 
---
Nyår och 3 av människorna som betyder väldigt mycket i mitt liv återfinns på olika ställen på denna planet. En som funnits med mig väldigt och länge och som gjort mig mycket gott är i London, vi har haft några av mitt livs roligaste stunder ihop och den nyårn för några år sen är en sådan historia man hör men inte riktigt tror på. Han ska nu bli pappa och bilda familj och jag är så lycklig för honom. På något sätt känns det som att sonen har växt upp fast han alltid varit den äldsta av oss!!
 
Österrikes stolthet har stått vid min sida flera somrar i rad och vi har haft kul fast på ett annat sätt .. Många sjuka kväll och dagar och vi har alltid jävligt roligt ihop.. Och han var den som valde att stå vid min sida när en hel stad vände ryggen.. Det är inte bara stort utan gör honom till en av de bästa människor jag känner...
 
Den 3e är en gammal ytlig bekant som blivit en väldigt viktigt person i mitt liv, Och allt kommer ordna sig.. Alla min tummar och alla min önskningar för det nya året innefattar det.. Men i vilket fall ni underbara människor ha en fantastisk kväll och när ni säger skål inatt så tänk på mig för jag tänker på er !
 
---
Jag kan hittas lite överallt ikväll men jag tar inte ansvar för om beter mig konstigt , det är champangens fel!

Tankar

Varför blir Stewie i Family guy aldrig äldre?

 

Varför tackar inte Orup , Scocco och Strömstedt bara ja till "så mycket bättre" ?

 

Man kan både ha och äta kakan ,först har man den sen äter man den ?

 

Är verkligen meningen med livet att hitta meningen med livet? Är det så borde livet ta slut när du hittat meningen med det ?

 

Hur kan allt det du ska ta tag i med ditt liv kännas så mycket enklare och motiverande på kvällen än på morgonen när du är utvilad?

 

Den enda som vet om det är värt att kämpa för är du ingen annan, finns det en anledning för att ditt liv ska bli bättre så räcker det. Skit i vad de andra säger!

 

Om allting var bättre förr, så kommer nu bli bättre sen?

 

Att gå tusen mil i någons annans skor bara för att få reda på hur han har det känns väldigt obekvämt, använd sunt förnuft och lite vanlig jävla medkänsla så ska du nog slippa skoskav..

 

Att vara avundsjuk är som att pissa i motvind, det kommer bara tillbaka på dig ..

 

Låt människor du bryr dig om veta att du tycker om dem, inte bara vid julen alltid, helst varje dag. Kärlek är något som är svårt att överdosera ..

Mina ord , mina tankar..


Livet!

Det sägs att alla föds med en talang här i livet, en viss egenskap som är tilldelad dig för att du ska kunna tillföra den här världen det där lilla extra. Vissa går förmodligen genom livet utan att inse vad just deras talang är, andra kanske vet om den men aldrig vågar förverkliga den, vissa kanske har denna talang och vet om det men skiter bara i att unyttja den. I vilket fall så tror jag att vi alla har något vi är bäst på och min talang har alla alltid sagt är att skriva. 
 
Svenska lärare har ansett att jag borde bli författare, jag fick folk att följa den här bloggen och jag får hoppas att det är för att jag skriver på ett sätt som folk gillar att läsa. Jag har aldrig behövt träna på att skriva utan orden bara kommer till mig, saker som kanske tar flera timmar för andra kan jag lösa på bara par minuter, det är förmodligen därför jag aldrig själv ansett mig som särskillt duktig på det jag gör.
 
Mitt mål är att skriva en bok, om vad vet jag inte men jag ska lösa det. Det kanske inte blir någon succé den kanske aldrig ens blir publicerad men i vilket fall så vet jag att jag har försökt och jag har prövat att förverkliga det jag tror är min talang och det är mer än vad många andra kan påstå..
 
---
Pappa lärde mig alltid att man ska vara snäll och tro på andra människor till motsatsen är bevisad och jag levde efter det mottot i många år och min far kanske inte behövde gå genom samma saker som jag har behövt men det är ett väldigt nobelt sätt att leva på men inte så realistiskt i dagens samhälle. 
 
Nästan alla tjejer jag träffat eller varit intresserad av har gjort mig besviken på något sätt, via en lögn eller via otrohet. Det kan ha berott på att jag varit naiv eller helt enkelt trott på det goda och ärliga hos alla människor men detta har i vilket fall blivit slutsatsen av det hela. , 
 
Att förklara vad som händer med en människa som blir utsatt för detta är inte lätt, men man kan säga att man slipas men blir bara tunnare och tunnare och till slut finns bara en hård yta kvar. Översatt till människoprat en så hård yta som har egenskapen att du bara litar på dig själv. Du vill ge andra människor en ärlig chans men det är svårt, allt ligger och cirkulerar i bakhuvudet och tillslut blir du nästan paranoid. 
 
Det finns två människor som nästan förstörde mig och jag kommer aldrig förlåta er, att säga att ni krossa mitt hjärta är enkelt men ni förstörde min tilltro till andra människor och det är värre. Och tanken på att ni kan vara dem som förstör något som är påväg att hända mellan mig och bland det bästa jag vet är något jag inte kommer låta ske. 
 
Jag ska bara släppa er och allt ni orsakat och gå vidare. bli starkare och mer lycklig än vad ni någonsin hade kunnat göra mig..
 
---
Jag har träffat lösningen och hon är fantastisk och det hon gör i mitt liv trodde jag aldrig skulle kunna ske.. Allt med henne är bra och det känns som att hon är den perfekta pusselbiten i mitt liv och då menar jag med allt.. Gillar hennes familj, vänner osv och jag tror hon är kompatibel med min familj dessutom och det är inte det lättaste att hitta.. Jag är ingen enkel människa att umgås med men jag lovar att det kommer vara värt det .. :D
---
Hade den bästa julen på länge och det var inte så mycket ångest som det brukar vara
 
---
Comeback på cardan hade jag i helgen och det var kul, men inser att det är ett jävla jobb som ligger bakom och man tappar fort.. Men till alla er som gör detta dag in och dag ut ni är grymma och förtjänar mycket mer credd än vad ni får !
 
---
Det är intressant vad livet har att erbjuda, hur ens perspektiv kan förändras vad som är viktigt i livet.
 
---
Vet inte riktigt vad jag vill med detta blogginlägg jag behövde nog bara skriva av mig och behöver nog lite feedback så för engångs skull hjälp mig och var seriösa..
 
---
Folk snackar mycket i den här staden det är sen gammalt men jag kan inte låta bli att älska Helsingborg och man vet alltid vad man får iaf.. 
 
---
Men ni kan inte förstöra mig igen det har jag lovat mig själv.. Jag kommer ut som en 2.0 version av rillton och den här kommer vara så mycket bättre och gör er själva tjänsten att ha som nyårslöften att, kolla båda sidor innan ni pratar, se er själva i spegeln innan ni dömmer någon annan men framförallt se till att ha kul och njut av folks framgång istället för att gotta er i deras nederlag det kommer få dig och alla andra att må jävla mycket bättre.. !!
 
---
Kärlek och 2013 är vårt år!

Julkalender

Helsingborg är som nog alla vet en riktigt sommarstad, men när vintern kommer in och tar över så som den gjort de senaste dagarna så blir det en väldigt vacker stad även på vintern.
---
När jag vandrade genom staden igår eftermiddag så kändes det nästan som att vara med i en julkalender, alla ljus som satts upp av kommunen alla dekorationer som finns i fönster och framför allt all snö som täcker våra gator
---
Det får en att bli helt mysig inombords och det ger nästan samma varma känsla som en otrolig sommarkväll kan ge en. Fantastiskt är det!

En helt vanlig helg!

Jaha då var denna helgen över och det blev en bra helg till slut ändå, en lite udda helg men trevlig..

---

Fredagen började med jobb på hallen ju, slutade lite tidigare då jag jobbade i restaurangen så kunde bowla lite efter jobb med trevliga människor. Vi hade en liten tävling där förloraren fick bjuda på shots och en hel del shots blev det. Kvällen fortsatte i stan närmare bestämt på Headless, allsången var extrem och vi fortsatte vidare till Lila och sen Cardan. Hade otroligt roligt och jag njöt något oerhört av denna kväll. Var längesen jag hade så kul när jag var ute och allt var väldigt lyckat.

När jag stod där på Lila och tänkte på hur roligt jag hade det och hur bra jag mådde så insåg jag att det var en människa förtjänst, och människan ifråga var inte ens med. Det är då man inser vilken inverkan vissa har på en.

---
Lördagen började med ett samtal från Mr.IT där han hade funderingar på hur han tagit sig hem, eller ja funderingar och funderingar han hade faktiskt inte en aning och ville nog gärna att jag skulle kunna hjälpa honom att lägga det pussel som kallas för hans fredag. Jag var väl inte till jätte mycket hjälp då slutet var rätt suddigt även här, det enda vi var överens om var att vi hade haft fantastiskt trevligt.

---
Lördagen fortsatte med jobb och det var väl inte med de snabbaste stegen man tog sig fram, jag var otroligt bakfull, blir inte ofta bakfull men nu var det svettningar , skakningar osv. En rätt obehaglig känsla som borde få en att ifrågasätta sitt levnads sätt men nej, för så fort man mår bra igen så kommer guldfisk minnet och man kan tänka sig att hitta på något igen.
---
Blev en liten aw på hampan i lördags och en snabbis inom GC, men gick hem i tid för söndagen skulle tillbringas med mamma, pappa och mormor och ett julbord uppe på Hovs hallar. Ville inte vara bakfull så att man kunde njuta så mycket som möjligt av deras mat.
---
Vaknade upp igår med rätt så stora förväntningar på dagen, Bästa skulle följa med och äta julbord med familjen. Tyvärr så kom en del saker ivägen och jag tycker så synd om henne att hon ska behöva ha det så här.

Stark som få är hon och att hon orkar kriga sig igenom detta imponerar kraftigt.
---
Mamma och pappa kom och hämtade mig vid 12 och sedan körde vi och hämta mormor, vädret var ju sådär att köra i men vi lyckades ta oss upp. Vi var där även förra året så visste att maten är grym där uppe och så även detta året, trevlig service och helt underbar miljö gör det till ett av de trevligaste julborden jag vet.
---
Älskar att umgås med mormor, hon är bland de smartaste människor jag känner och är väldigt allmänbildad fortfarande. Hon hänger med och försöker vara så up to date som möjligt alltid. Det är imponerande för en kvinna i hennes ålder och det gör henne till en grym förebild.
---
Kärlek har ju blivit ett tema för denna blogg för tillfället och det är något vackert i den kärlek framför allt våra mor och farföräldrar hade, pessimisterna kallar det för att de inte visste bättre optimisterna tror att de valde att inte ge upp så lätt och att det var kärleken till varandra som gjorde att de lyckades hålla ihop i alla år.

Jag tror på en kombination, men att påstå att det inte var kärleken som höll ihop dem är bara absurt. De älskade varandra och gjorde allt för varandra och det är oftast väldigt vackert och sitta och lyssna på deras historier. Min morfar lämnade oss för 4 år sen och mormor berättade att den 12e december hade de varit gifta i 59 år om han levt och förlovade i 60.

De fick alltså 55 år ihop som gifta och det får mig att vilja tro på att kärleken är på riktigt. Jag vet hur min morfar kunde titta på mormor efter alla år och det var lycka i hans ögon och jag vet hur mormor fortfarande efter alla år kunde skratta så att hon nästan grät åt morfar. Det är något väldigt fint och det måste vara fruktansvärt när ens livskamrat lämnar in lite för tidigt.
---
När mormor igår berättade om hur illa hon tycker den här julklappshetsen har blivit, när hon berättade om när hon och hennes syster var små. När man inte önska sig något man blev mest glad om man fick en julklapp och den uppriktiga glädje man kunde känna att där blev något över så att deras pappa köpte varsin julklapp till dem, den glädjen är borta i de flesta hem och det hela har gått över till en pryljakt. Det är synd för alla har glömt det viktiga med julen, att få umgås med människor man älskar och visa varandra uppskattning, uppskattning som kan visa på fler sätt än med massa presenter. Glöm inte det !
---
Går på jobbeveckan idag och är ledig nästa gång på söndag, inte ofta jag jobbar så mycket men ska bli rätt skönt. Man vet liksom vad man ska göra med sina dagar, det är aldrig att underskatta.
---
På onsdag så håller vi alla tummarna, för att vi kommer att gå mot en ljusare framtid. Nästa år kommer bli det bästa och efter det kommer det bara bli bättre.
---
Ska försöka att hålla bloggen igång, men lovar inget ! ;)


Rätt så dålig på att blogga!

Jag har ju i tidigare inlägg lovat att bli bättre på att blogga, ja jag vet jag suger ! 
---
Fick skäll för att jag inte bloggat som jag ska så får väl ta tag i det, henne vill man nog inte göra arg ! :D
 
---
Mollbergs i söndags var helt underbart, fantastisk mat, bra stämning och framförallt underbart sällskap. En perfekt avslutning på P&Ps vistelse i Sverige.
 
---
Natten fick ett litet tråkigt avslut, och så är det ibland. Det viktigaste var att jag fick spendera söndagen med människor som betyder väldigt mycket i mitt liv, så tack.
 
---
Vintern kom ( i år igen), och jag älskar hur förvånade alla blir. Jag är glad över att det verkar bli vinter på allvar i år, och visst är det fantastiskt. Snö lyser upp denna årstid som annars bara är mörker, snö som väcker så många minnen och känslor från barndom all denna lycka den alltid lyckats sprida i våra liv.
 
---
http://www.facebook.com/events/379674978788459 , inte långt kvar tills ångestdagen är över. Jag pratar självklart om julafton, så när du släppt all ångest och känner att lite alkohol, trevliga människor, god mat och lite bowling hade kunnat rädda denna jul, så varför inte ta sig till Olympia bowling på juldagen. Festen ska ju börja någonstans och bowling är för jävla trevligt.
 
---
Hur ens syn på en människa kan förändras är helt otroligt, människan har förvisso funnits i mitt liv i nästan 4 år. Har väl tänkt tanken någon gång och efter vissa händelser men aldrig så här. Aldrig att det skulle bli på det här viset, något så äkta.
 
4 år är en lång tid, men egentligen 4 år av bara ytlig bekantskap, har väl vetat en del men på den senaste månaden så har jag kommit närmare personen i fråga än vad jag gjort med människor jag umgåtts med betydligt längre. Det är en härlig känsla och för varje dag som går så blir den bara bättre och bättre. Jag är väldigt glad över att det utvecklats till vad det har och med tanke på att vi var nere på noll och vände så känns det ännu bättre. Jag vet inte vad jag ska säga förutom att du gör mig väldigt glad och du finns i mina tankar nästan alla vakna minuter och för den delen även sovande.
 
Du är en otrolig människa som göra andra människor glada, du bryr dig först och främst om hur andra människor har det innan du bejakar ditt egna välmående. En egenskap få människor besitter, du har ett leende som smittar av sig och bara tanken av det får mig att le just nu. Att prata om ögon blir alltid så klyschigt så helst borde jag undvika det, men fan det går inte att låta bli när det kommer till dina. Dina ögon är så sjukt fina, bland de finaste jag sett och det är mycket som är vackert med dig men ögonen är liksom själva plusmenyn om man ska försöka få något bra uttryck på det. 
 
---
Idag ska jag jobba i restaurangen vilket ska bli sjukt kul, är roligt med variation och det behövs för att man inte ska tröttna..
 
---
Vann även badmintonen mot Allerum idag, alltid lika viktigt..
 
---
Detta är ju ett inlägg som jag tillägnar vissa människor som vill att jag ska blogga, så innehållet får ni ta med dem !
 
---
Lovar ska försöka bli bättre på att hitta på lite roliga inlägg! Kärlek och ha en fantastisk helg1

RSS 2.0