Julstress

Jul är inte bara glädje för alla, det är ju många som klagar på stressen över att man ska hinna fixa allt. Men tror ingenting slår den stressen som kanske en ensamstående mamma känner, en familj där pappan precis förlorat jobbet. 
 
Stressen, som kanske inte handlar om att hinna få klart allt innan julafton, stressen som kanske inte handlar om att du ska hinna instagrama julbaket. Jag pratar snarare om den stressen som handlar om att ge dina barn mat för dagen oavsett om det är jul eller inte. Stressen som handlar om att få ihop till hyran men samtidigt vilja ge dina barn en lycklig jul.
 
Fattigdom är något som inte passar inte i vårt moderna samhälle ändå växer den sig starkare nu än någonsin, ja vi räknar efterkrigstider. Det är framförallt vid julen den växer sig extra stark, det är då den tar ett grepp runt även den starkaste och drar dem neråt med all sin kraft. Det är inte lätt att vara stark när man inte vet när eller om man får pengar nästa gång.
 
Det är inte lätt att se sina barn sitta och skriva önskelista efter önskelista varje gång det trillar in en ny leksakskatalog och veta att de kommer titta på en med det de lyckligaste ögonen på julaftonsmorgon, för att bara några timmar senare inte vara besvikna men ha landat på jorden igen. För barn förstår och barn hör oavsett ålder. De gör allt för att deras föräldrar ska må bra och aldrig känna sig otillräckliga så enkelt är det.
 
Men det är fantastiskt orättvist att en förälder ska behöva gråta sig till sömns för att de inte kan göra det alla föräldrar vill göra för sina barn, ge dem allt det någonsin kan drömma om, det är fan ännu mer orättvist att ett barn ska behöva växa upp och bli vuxen pga fattigdom, när allt deras vardag egentligen ska bestå av är lek och skratt.
 
Det finns ingen lösning så enkelt är det väl tyvärr och Sverige är ett rätt bra land det man försöker hjälpa de svaga så gott det går. Jag vet inte vad jag vill ha sagt med allt det här , men glöm aldrig bort att ni har det faktiskt rätt så bra trots all stress..

Vardag

Ännu en torsdag hemma och jag börjar trivas, kommer förhoppningsvis bli en lugn helg fram tills på söndag. Fast jag vet att mitt liv aldrig riktigt är sådär spikrakt som man ibland kan önska, och det skulle förvåna mig om det blir som jag tänkt mig. Fast jag gillar det, jag är iofs en människa som kan få damp om man inte har allt planerat och klart, sån har jag alltid varit. 
 
När vi var små och skulle hitta på något, då var det jag som fixade busstider, öppettider osv. Det gav mig ett lugn att  om något skulle gå snett så hade iaf jag koll på läget. Har nog det från mamma, hon är exakt likadan. Det är där krogbranschen har förändrat mig, man lär sig flyta med liter mer, inte ta allt på så stort allvar. Ta dagen som den kommer låter alltid som en kliché men just när det kommer till detta så stämmer det.
 
Det är en skön känsla att inte ha allt uppstyrt och ibland bara kunna köra på, jag är lite motsägelsefull det känner jag själv, men va fan hela mitt liv är motsägelsefullt så kan nog leva med det ..
 
---
Julen nalkas och det är lite annan stress som vuxen än den man upplevde som barn, för visst fanns det stress redan då. Ni vet hur man fantiserade om den perfekt julklappen, hur den fick en att le bara man passerade den i leksakaffären, hur den fick hjärtat att klappa lite snabbare när man fantiserade sig bort till en dag då den skulle finnas i din ägo. 
 
Man låg hela nätter och funderade på hur man bäst skulle kunna kontakta tomten, hur just han skulle få tag i din önskelista, du kanske drömde dig bort att just denna julen skulle det kunna bli så att allt det du drömt om skulle ligga under granen.
 
---
 

Bloggar

Jag följer massor av bloggar, av alla dess sorter.
Allt från sport, till nöje till mode, men det kan spela mindre roll just nu.
Följer man en blogg så finns det inget bättre än att slå på datorn surfa in och läsa något intressant.
Det finns å andra sidan inget värre än att följa en blogg som uppdateras i en fart som kan få en att
tro att vi lever på 56k tiden.

---
Jag inser ju ganska snabbt att jag inte lever som jag lär på just den biten.
Jag kräver en del av de bloggar jag följer men ger inte riktigt samma sak tillbaka.
Så jag måste bättre mig helt enkelt !

Tisdag

Det var en väldigt trevlig tisdag, badminton sen mat på GP och sen Betnér.
 
...
Badminton var väldigt rolig, vissa var bättre än andra kan man väl lugnt säga..
 
---
Maten på GP, var riktigt god. Hade iofs inga störra förväntingar och inte ätit där på många år. Bra mat till en billig peng, kan jag varm rekomendera.
 
---
Betnér då, känns väl lite dumt av mig att skriva något om hans föreställning då jag i tidigare inlägg sågat recensioner, men om jag ska skriva något så var det att visst det är en krogshow men 40 minuter är lite kort och visst det kanske är lite annorlunda publik men tyckte det var väldigt mycket skämt på lågnivå för att locka till sig så många skratt som möjligt, ett sätt att göra stand-up på som jag aldrig tidigare sett av Betnér...
 
---
Idag är det viktigaste matchen i vår lilla bowlingliga, vi möter NSV som gett hybris ett ansikte och vinst är det enda som räknas.
 
---
Att lära känna en människa som du "känt" i 4 år är väldigt intressant, för när allt kommer omkring så hur mycket man än umgåtts, hur många dagar man en spenderat ihop så vet man väldigt lite om varandra. Det är aldrig något som kommer på tal. Jag är väldigt glad över att vår ytliga relation har utvecklats åt detta hållet och i slutändan så kommer detta bli fantastiskt..
 
---
Om man inte ska åka till Thailand i jan-feb men ändå vill ha värme vart ska man då ta sig ? Helst inom 4-5 timmars flygavstånd.. Snälla tipsa
 
---
Hoppas ni anmält er till söndag då det kommer bli en fantastisk trevlig afton med allt vad det innebär. Många trevliga människor kommer och det blir julmys när det är som bäst. Var väldigt trevligt förra året trots att Helsingborg höll på att blåsa bort då !
---
Har inte så mycket att skriva om idag men får väl hitta på något som ändrar på det vi hörs!
 

#SHM

Jag har länge funderat på det här med hur folk beter sig på konserter nu för tiden, folk har tydligen slutat att gå på konserter för att dem vill uppleva något häftigt, något som dem förevigt kommer bära med sig, en upplevelse som bara en liveshow kan medföra. 
 
När jag ser klipp och olika statusar på vårt kära facebook så verkar det hela mest vara en prestigegrej, att kunna bevisa "jag var där ", man ser att nästan hela publiken står och håller upp en mobil för att kunna filma, inte dansa och ha kul , utan filma för att hela ens facebookflöde ska fan veta att jag var där. 
 
Det hela är rätt intressant för ett klipp från en spelning är ungefär lika intressant som en recension dagen efter i tidningen, var jag inte där så ger det mig ingenting. Får något en bra recension eller om ett klipp ser svin roligt ut, då blir jag snarare bitter över att få veta det.
 
Jag kan förstå att man kanske vill ta en bild, eller filma lite för att kunna ha något att blicka tillbaka på. Men ni får aldrig glömma att det är stunden ni är på plats , stunden ni står framför er favoritartist, det är den ni ska ta tillvara på. Det är där och då ni ska bli ett med stunden och bara gå loss, ett filmklipp kan vara kul att titta tillbaka på, ett fantastiskt minne och en sjuk historia att berätta för en kommande generation det kan inget filmklipp i världen mäta sig mot! Så glöm inte det nästa gång, live är live av en anledning ...
 
---
Jag har av olika anledningar spenderat en del tid på sjukhuset den senaste tiden. Jag har aldrig haft någon direkt uppfattning om hur det fungerar då jag väldigt sällan är sjuk och har i princip inte legat inlagd sen jag var ett litet barn. Men man får höra mycket om hur dåligt allt är och sällan något positvit från våra kära sjukhus, därför blir jag helt varm om hjärtat när jag under mina besök har fått träffa helt underbara doktorer, sjuksköterskor m.m.
 
Finns säkert de som anser att det är deras jobb, men samtidigt när man ser hur de tar hand om sina patienter när de framförallt ser en människa istället för bara en patientbricka. När man ser deras uppriktiga oro och medkänsla då blir man stolt över vår sjukvård och dess personal.
 
Självklart finns det folk som inte borde valt det yrket, så är det inom alla yrkeskårer men dessa fantastiska människor som gör andras liv lite bättre är värda all credd som finns och borde få mer uppskattning så enkelt är det!.
 
---
På söndag är det julskyltning, vi kommer spendera den på Mollbergs vilket jag tycker ni också ska göra. Fantastiska människor, garanterat god stämning och framförallt god mat och dryck. Läser om det eventet gör ni här - http://www.facebook.com/events/422268637827745/?fref=ts 
 
---
Ibland så stötter man på människor som får en att le genom att bara uppenbaras, som får hjärtat att slå lite extra hårt när de ger dig en kram. När du ser de mår dåligt så vill du göra allt för att de ska få må bra igen. När du träffar på denna människa låt de få veta det. Låt inte dem få glömma hur viktiga de är för dig, för det finns inte så många av dem. Det var väl mest det
 
---
Idag så ska vi först lira lite badminton med Cardangänget, alltid lika intressant..
 
---
Sen blir det käka något gott på byn för att efter det ta oss till The tivoli där Magnus Betnér uppträder ikväll. Har inte sett honom live på något år nu, då de senaste gångerna han har varit i stan har varit på lördagar. Ska bli kul och ser hur han utvecklats och vad han är arg på nu. 
 
---
En jävligt bra tisdag helt enkelt, när världen är som mest grå !

Polen

Har inte blivit mycket bloggande, var i Polen söndag-onsdag .. sen hem och fixa med jobb osv direkt..
 
---
Så vi sammanfattar allt, kanske blir lite långt men det får ni leva med..
 
---
Polen var underbart, var iväg med mamma och pappa. Gdansk heter staden vi besökte och vi tog oss dit via Wizzair. Ett billigt flygbolag men som faktiskt levererade, inga problem överhuvudtaget.
 
---
Gdansk ja vad ska man säga, det vi gjorde mest var att gå. Vi gick gata upp och gata ner från morgon till kväll, en väldigt vacker stad framförallt den gamladelen. Gdansk är en gammal Hansastad och har mycket historia, väldigt vackra hus och du blir berörd av stan. Du kan fortfarande känna hur ett täcke ligger kvar efter andra världskriget men samtidigt ett folk som gör att för att resa sig igen. De har kommit väldigt långt på sin resa och de börjar hämta sig.
 
---
Det är något väldigt speciellt med att träffa människor som överlevt ett världskrig i själva kriget , det är inte ofta man gör det . Det är ännu mer speciellt att se dem vara lyckliga över att de faktiskt lever snarare än bittra över vad som togs ifrån dem under kriget. En människa ska aldrig behöva uppleva ett krig , en människa ska inte behöva se det krig för med sig, men världen är inte så enkel och det är folk som upplever det dagligen. Hur man orkar fortsätta leva det vet jag inte förmodligen tron på att världen är en vacker plats när den visar upp sina bästa sidor.
 
---
Självklart får ju ens egna värderingar och ens egna tankesätt över vad ett problem är sig en ordentligt stöt här. Så enketl är det, men jag tror det är bra. Du lär dig förhoppningsvis att inse att du har det rätt bra och när allt kommer omkring.
 
---
Lika glädjande det är att se en människa fortsätta leva ett lyckligt liv trots hon har sett det värsta människor kan göra mot varandra. Lika ont gör det att se en människa som slutat drömma, en människa som tror sig passerat en ålder där hans liv måste ta slut. Träffade en man som rest mycket och sett det mesta av världen, han ville gärna åka till Sydamerika men ansåg sig själv för gammal. När han berättade om att han nu istället upplever sydamerika via youtube, han sätt att resa på nu som han försökte säga med ett leende. Den sorgen som då fanns i ögonen kunde aldrig räddas med vilket leende du än kan tänka dig...
 
----
Var och åt med mamma och pappa, ja denna bloggens mamma och pappa. Eller för er som har lite mindre koll Hunden och mössan på Piazza i torsdags. Fantastisk mat och jag var faktiskt imponerad, man får höra mycket och folk , framförallt restaurangfolk gillar att kritisera. Men dem kanske har haft otur, jag kanske hade tur.. Men jag har bara ros att ge Piazza iaf , så pröva det för fan ! :D
 
---
I fredags comeback på Cardan, det kändes som att komma hem igen. Jag älskar att göra det och  det kanske blir en vana igen vi får se vad tiden har att utvisa , men ni som kom dit jag hoppas att även ni hade det roligt !
---
Igår gick jag hem direkt efter jobb, har nog inte hänt sen Hjalmar Branting(wikipedia det ni lite yngre) dog. Att vakna upp en söndag icke bakfull är lite speciellt men trevligt. Tråkiga med just denna söndag är att det regnar, blåser och är mörkt. 
 
---
Ska bege mig till stan för lite mat nu , hoppas ni fortsätter läsa min lilla blogg where ever you are..
 
---
Och till bästa, hoppas jag att allt snart blir bra. Vi löser detta!

Helsingborg!

Då det roligaste som händer i Helsingborg idag är att stadsbiblioteket öppnar, ja alltså ingen premiär eller så utan bara att de öppnar för dagen.

Så väljer jag att gå ut på en långpromenad, för att sedan dra på en bra film och bara låta dagen går.

Dagen avslutas som de flesta onsdagar med lite bowling, buffé också badminton mot Allerum

Att vara svensk!

Svensk det ska man vara, i alla fall om man frågar Jörgen. Jörgen det är en riktig svensk det, han håller inte på och fjantar runder så som alla andra gör. Nej han gör det som varje svensk borde göra för att det här landet ska överleva.
 
Jörgen han vaknar varje morgon stolt som få, för han vet att det han gör är viktigt, han gör något som resten av Sverige borde tacka honom för. Han går till sin fabrik som tillverkar det mest svenska vi har Volvo, visst det finns ju dem som säger att Volvo inte är svenskt längre. Jörgen kallar dem lögnare, det är bara något Aftonbladet hittat på för att sälja tidningar det vet ju alla. Volvo vara kinesiskt hur skulle det se ut ? Nej Volvo är svenskt det hör man för fan på namnet !
 
Alla riktiga svenskar kör Volvo så även Jörgens kompisar, ja förutom Micke han köpte ju en sådan där elbil från Toyota , men Lasse han kör, nej fan han bytte ju till en Passat och Lisa hon kör ju runt i sin Skoda, men Jörgen kör Volvo i alla fall, eller körde. 240 gick inte genom senaste besiktningen och det är ju faktiskt lite dyrt med reservdelar till dem där nu för tiden, så Jörgen kör Golf nu istället men det är ju ett svenskt namn så det är okey.
 
När Jörgen inte sliter på sin fabrik så är han precis som alla andra svenskar rätt teknik intresserad, man tjänar ju rätt bra på fabriken så Jörgen har det rätt så bra faktiskt. Han har precis fått sin Iphone5, det ska man ju ha. Visst den är inte svensk men Apple är ju amerikanskt så det är nästan samma sak, men det gör ont i hans hjärta att Tv:n är från Samsung, hans surt skattade pengar rakt ner till massa koreaner det känns fel.
 
Sparar pengar ska man göra, det har Jörgen fått höra hela sitt liv. För när september kommer och Sverige visar upp sin mörka sida är det rätt skönt att få åka på semester, två månader blir det detta året. Thailand är målet, är man svensk åker man till Thailand det vet ju alla. Man ska ju gå på Full moonparty, knarka och dricka sprit , det är bara så det är. Sen att svenskar på ett Full moonparty får vikingarna att framstå som ordningsamma tursiter kan ju kvitta. 
 
För sen är det dags att komma hem och fira jul, julen det som är så trevligt.
-Men Jörgen ska man verkligen fira jul som en riktig svensk, Jesus och det där är inte han och hans vänner araber det brukar du ju kalla dem från det området? frågar jag lite snällt
-Nej för fan, fräser Jörgen
-Skulle tomten vara arab du har ju tappat det helt? berättar han för mig och skrattar högt
Nej, det är han ju inte inser jag . Samtidigt som jag förstår vad julen handlar om numera. Tomten, en holländare som är designad av en amerikan mer svenskt än så blir det väl inte.
 
Men nu är Jörgen arg, hur fan kunde jag tro att han som svensk firade något som folk därifrån firar.
- Skulle jag fira en muslim är det vad du säger va ? , skriker han
- Alla vet vi att folk därifrån är inte riktigt kloka, håller på och fastar och har sig, vem fan skulle få för sig något sånt ?
 
 
Jag börjar nynna lite lätt på nu är det jul igen men vågar inte sjunga texten, vill inte få Jörgen att explodera helt.
 
Det här med kläder det kan Jörgen, ett bara svåra sneakers från Puma (ja nu hör ju hur svenskt det låter , så det är faktiskt okey, intygar Jörgen) ett par jeans från Levi's, en skjorta från Lacoste och en svart dunjacka ifrån Kanada. När man tittar på Jörgen och hans klädmärken så ser han ut som en klädstilens jordglob, men det är så här en svensk ska se ut det vet alla.
 
Jörgen har vi det här laget själv börjat sjunga på "nu är det jul igen" och insett hur hans uttalande angående fastan kanske var sådär. 
- Men nationalsången då, den får vi för fan inte ens sjunga på vår nationaldag längre är inte det helt sjukt ? , ifrågasätter Jörgen
 
- Vår nationalsång , den vi är så stolta över att vi inte vågat göra den officiell ens?
 
-Den vi är så patriotiska i att vi inte ens kan bestämma oss för att dö i Sverige utan garderar upp oss med fyra andra länder? ifrågasätter jag.
 
Jörgen tycker inte man kan tänka så, och att jag som svensk borde skämmas. Vi har inte mycket mer att säga varandra så här skiljs våra vägar. Nu ska han gå och äta på lunch på IKEA för det är så en riktig svensk gör , gynnar våra svenska företag!
 
Och är  det något Jörgen vet så är det att det han gör, det är så en riktigt svensk ska göra...
 
---
Hör att SD är påväg mot 10%, det går inte att förneka längre. Vi måste göra något och vi måste få folk att inse att de växer sig starkare. Våga ta kampen och få folk att förstå, det är inte invandring som får SD att växa, det är okunnskap och rädsla !
 
 
 

Offline

Då det hände en liten "olycka" med vårt modem från Comhem efter att det strulat rätt så länge nu så är jag just nu utan Internet , eller ja det är man väl aldrig men delning via telefon får en att längta tillbaka till sitt 56k modem så mitt surfande blir väldigt begränsat de närmsta dagarna.
 
Bredbandsbolaget som är nya leverantören i hushållet lovade att börja leverera i slutet av denna veckan så vi håller väl tummarna för det.
 
Olycka och olycka man kan väl säga att hade Leif GW lagt näsan i blöt här, så hade vi nog kunnat starta en mordutredning ganska omgående, men helt ärligt han har varit jävligt dryg och Comhem 3 hål i väggen heter det ju. Om vi säger så här det kanske inte var Comhems-hål han lämnade lägenhet genom, men det var ett annat hål iaf det kan ni vara säkra på !
 
---
Dessutom hur fan kan det heta kundtjänst? Det är inte mycket tjänster man ger kunden, men något man är grym på det är att vara otrevlig, okunnig och framför allt dryga . Om ni på ert bolag seriöst anser att detta är folket ni vill ska representera er och det verkligen är de trevligaste människorna på ert företag , då är det ett under att ni överlever. Men samtidigt ni är ju dagens pirater, vi har inget att säga till om ni lovar och lovar men löften ni sällan håller. Jag vet inte vad som krävs men just nu känns de flesta bolag inom "tele"-världen (där ingår även internetleverantörer) som pest eller kolera...
 
---
"Kungen bor inte på Drottningholm , Kenny Jönsson bor i Ängelholm" det är en låtrad som får vilken låtskrivare som helst att bli orolig över sin karriär.. :)
---
London snart förmodligen, saknar min Kevin och det kommer bli en rätt så trevlig resa på alla sätt och vis!
 
---
En sak till inga modem blev allvarligt skadade under detta blogginlägg eller? Mohahaha !

Bowling

Upp och ner, glädje till sorg , känslan av att tro man lärt sig sporten till att känna sig som en nybörjare, allt går väldigt fort och visst det vore väl väldigt fint att försöka dra paralleller med det "riktiga" livet men jag ska nog undvika det ..
 
---
Det enda man vet är att med tålamod och tilltro till både sig själv och andra är att då blir det nog bra till slut, det måste man våga tro för annars kommer allt kännas meningslöst ..
 
---
 
Glad att så många hittat in här igen trots väldigt lite marknadsföring men det betyder att folk som verkligen vill läsa har lyckats få reda på det och det är egentligen bara ni som betyder något , men fortfarande kom gärna med förslag hur ni vill att bloggen ska utvecklas !
 
---
 
Glädje, det ett ord som kan betyda så olika för väldigt många. Vad gör dig glad? Glädje hos andra? När det går bra för dig? Glädjen av att leva? Glädjen av att dina medmänniskor lever? Det finns nog lika många definitioner av glädje som det finns människor, men sen finns där ett fåtal människor som kan se glädjen i stunden som kan lyckas hitta det där lilla , inget märkvärdigt utan bara en anledning till att vara glad och det är en väldigt fin egenskap anser jag.
 
Vi har på Olympia bowling varje måndag bowling för handikappade av olika slag, allt från förståndshandikappade till funktionshindrade, allt organiseras med hjälp av Ramlösa-Södra föreningen som håller på med idrott för handikappade. Eldsjälar som väljer att viga sin liv åt glädjen, inte att förakta det heller .
 
Men glädjen jag vill beskriva finns faktiskt hos utövarna, visst det finns dagar när vissa av dem känner att hela världen är emot dem, men en strike, en kram eller bara känslan av att känna sig delaktig kan få dem att skina upp som väldigt få människor gör oavsett vilket lyckorus de känner. Detta smittar ju självklart av sig och man börjar ifrågasätta sina egna värderingar, det finns självklara förklaringar till att jag inte känner samma glädje för vissa småsaker men samtidigt varför inte?
 
Att lära sig uppskatta det lilla och njuta av varenda litet ögonblick är något vi alla borde lära oss av dessa fantastiska människor, för vad är bättre än att vara glad ? Det tåls att fundera på mina vänner !
 
---
Dessutom Felicia förvann :/

Höst

Hösten är aldrig rolig, men självklart finns det ljusglimtar. Det finns dagar som är lite ljusare, när man vågar tro på något annat än ständigt mörker. Idag är en sådan dag och man blir genast lite piggare och orkar bege sig ut på stan innan jobb.

---
Ska ner och växla lite pengar nu, på söndag åker jag till Polen med föräldrarna. Inget speciellt men ska bli skönt att komma iväg en liten runda
---
Sovit grymt inatt och då blir det alltid lättare att få energin att komma igång på morgonen. Har rätt svårt för att sova annars, vaknar rätt mycket och sover väldigt osammanhängande. Varför ? Ja det har jag inte en aning om..

---
När man umgås eller pratar med vissa människor så får man en helhetskänsla, just där och då inser man att det är det mesta man kan önska av livet. Det är en väldigt skön känsla men samtidigt är den så skör, för om det förändras och någon av dem här människorna skulle försvinna ur ens liv, vad är där kvar då ? Hur lyckas man då fylla sina dagar , hur återskapar men den lyckan ? Men allt händer av en anledning heter det ju så ibland kanske det är bättre att låta det gå än att hålla fast vi något bara för minnenas skull.

Som ni inser så är även jag lite fundersam inför dessa frågeställningar , men antar att det är det som är livet..

Jag talar ut!

Det finns mycket att säga och det finns mycket att förklara , ja jag har gjort en hel del korkade saker och jag har fått ta mycket skit för det med all rätt. Jag försöker absolut inte få sympatier eller någon sorts empati av er, jag vill bara att ni ska förstå att alla gör vi saker av olika anledningar.
 
Både på gott och ont men det finns alltid en anledning till valet och det är väldigt lätt att kritisera val när man inte vet bakgrunden bakom det. Det har även jag gjort och så kommer det väl alltid vara, jag fick betala ett högt pris men som tur är så finns det alltid folk som försöker att förstå som tror på att alla människor kan bli bättre. Jag har haft en jävla tur i mitt liv och har alltid haft folk som stått vid min sida oavsett hur jag betett mig och visst jag ångrar saker jag gjorde men kan inte få dem ogjorda .
 
Jag kan inte säga att jag inte ångrar det men samtidigt har jag fått möjligheten att träffa massa nya fantastiska människor , jag har fått uppleva en massa och jag har lärt känna folk som jag förmodligen kommer umgås med resten av livet, finns inget ont som inte har något gott med sig brukar det heta och i just i mitt fall stämmer det. Så tack bowlaren och ni andra för att ni hjälpte mig upp när jag hade glömt bort hur man reste sig !
 
---
Detta kommer inte bli någon böleblogg så ni kan sluta vara oroliga, det var bara något jag behövde skriva av mig och till tonerna av Cornelis så blir men lätt lite sentimental , men har börjat lyssna lite på honom nu efter ett tips av en rätt så trevlig tjej...
 
---
Mina tankar om Helsingborgs nya pubar ? 
 
Vi kan börja med Bikten, som ligger vid Maria kyrkan som ni säkert alla vet , innekillar i baren och en pånyttfödd TT som styr och ställer. Jag kan inte säga att jag vet att detta är tanken med stället, men med tanke på utformning så tror jag att tanken är att det ska vara ett volymställe ,folk ska komma beställa en grogg , nån shot för att sen bege sig vidare mot nattklubbarna. Jag kan ju säga att deras position gör det till ett klockrent koncept om det nu är det som är konceptet dvs.. hahaha
 
Headless swan är lite en annan typ av ställe, som ett stort vardagsrum, som hemmafesten du alltid ville vara på. Jag vill gärna inte ösa med superlativ men det är svårt att låta bli, det är kanske många som tror att jag försöker fjäska att jag gör det för att höja andras egon så att dem tycker mer om mig.
 
Helt ärligt så kunde jag inte brytt mig mindre men jag anser att om man göra något bra så är det skönt att få höra det , för alla andra är så jävla snabba på att berätta när folk gör något dåligt. Fast en sak är säker att om ni vill uppleva något annorlunda, på ett bra sätt , något man gärna vill förklara men inte kan sätta fingret på då är Headless ert ställe, inte sedan Zoobars glansdagar har vi fått uppleva något liknande
 
Urban får jag helt ärligt säga att jag besökt alldeles för få gånger för att kunna säga något om..
 
 ---
Jag och Lejonmanen tog ett gemensamt beslut om att jag skulle ta en paus från Cardan, det var av flera olika anledningar och egentligen inget som berör er. Kan väl säga att det fanns lite delade meningar om åt vilket håll vi skulle gå, jag säger inte att vi var ovänner utan vi hade bara lite olika tankar.
 
Dessa har nu samlats och vi har väl samma tänk, sen med lite distans till det hela så känns det mycket bättre och jag saknar mina grabbar på Cardan, vi är ju trots allt en familj. Därför blir det nu en comeback den 23 november och jag hoppas att jag ser er där. Om det blir mer än en gång får väl tiden utvisa men vi börjar där !
 
---
Vet inte hur jag ska göra med bloggen, om ni vill läsa den och vad ni vill läsa isf ? Vad ska jag skriva om och hur ofta ? Men jag har saknat det och jag hoppas ni har gjort detsamma .. 
 
---
Magnus Uggla med sina pappa låt i "så mycket bättre" kan inte lämnat någon oberörd ..
 
---
Darins apa är en låt man hatar att man älskar 
 
---
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-sw8YMpO7sk
 
Denna filmen spelade Polly och Pontus in på Wonderland för lite mer än en vecka sen, fantastisk är den och man blir väldigt glad över att se den . Helsingborg när det är som bäst kanske och kvällar när man är med människor som gör en glad , bättre än så blir det inte ..
 
---
Polly ja, henne hittar ni på  www.paulinenovac.se värt en titt!!
 
---
Vi hörs , detta inlägg är dedikerat till min dotter ! ;)
 
---
Och gå inte alltid där och titta mot trätopparna, för ibland kan det du vill ha finnas precis framför dig !
 

RSS 2.0