Ni är självklart inte glömda !

Tjena Felix, Kid , Leo och Pontus
Ni får aldrig tro tanken att ni är mindre älskade, mindre omtyckta än er kusin. Aldrig någonsin då gör ni mig väldigt besviken, han får kanske lite mer uppmärksamhet men mitt hjärta bankar lika hårt för er och det hoppas jag ni vet. Jag är kanske inte den bästa mor/farbror, och jag spenderar mycket mindre tid med er än vad jag velat.


Det värsta av allt är att det är mitt fel.Jag har konstiga prioriteringar, väljer vänner före och kanske till och med en fest eller ett jobb. Det finns alltid tid, det gäller bara att använda den rätt och på det är jag usel. Men ni ska veta en sak, att jag i och med detta lyckas göra något annat, jag har lyckats skapa minnen, historier , träffa människor man bara kan drömma om att träffa, så den dagen när ni är gamla nog så kommer där finnas flera timmars material till er, där ni kommer få skratta åt er mor/farbror och jag har, trots mitt korta liv hunnit med en hel del.


Så vad ni än tycker om mig så kommer jag aldrig vara den "tråkiga", den "jobbiga" att träffa, jag kommer alltid framöver försöka möta er med glädje och kanske framför allt kunskap inte bara om livet utan även om lite mer triviala saker.


En dag kommer ni förstå vilken period i livet jag går igenom och en dag kommer ni förstå att jag helst av allt velat spendera all tid i världen med er , men man kan inte få allt och det jag vill att ni ska veta är att jag faktiskt mår dåligt över det.
---


Felix - Yrvädret, ensam är stark bör vara ditt motto. Du leker lika bra med dig själv som med dina kusiner, du ångar på ,du springer runt, du kan sitta med oss vuxna i timmar och underhålla eller bara vandra runt själv likt Nalle Puh på upptäcksfärd i Sjumilaskogen. Du har proffessor "auran" runt dig och du kan nog vara lite tankspridd men det är det som är Du och hela din image. Du är rockstjärnan, bandetsledare, verken mer eller mindre!


Kid - Du är jag, det är fullfart framåt och så har det varit från början. Vi vet att ska man leva livet , då blir det svårt att inte få lite skavanker på vägen så enkelt är det men det bästa med dig är att det finns inget "nej det fungerar inte" utan det finns bara "det ska fungera" och du prövar dig fram tills det gör det ..
Leo - Åh Leo min älskade gudsson, jag vet egentligen inte hur någon kan vara så dum att ge mig ett sådant ansvar men jag fick det för dig. Det du bör veta är att det är bland mina stoltaste ögonblick i livet, jag kommer aldrig glömma den dagen. Du grät mest hela tiden i och för sig och jag hade inte en aning om hur jag skulle få dig att sluta.


Jag umgicks rätt mycket med dig när du var jätteliten och jag minns en gång när din mamma lät mig låna dig och det gick bra i början sen började du gråta och du grät, ett barns gråt som man inte vet hur man ska stoppa kan vara bland det mest hjärtskärande man kan vara med om. Jag får en klump i magen än i dag när jag tänker på det. Men nu är du en stor grabb och stora killar gråter ju inte det är ju sen länge.


Du utvecklas hela tiden och jag gör allt vad jag kan för att du ska få ett försprång i livet med att lära ut lite svårare grejer. Jag vet att det kanske ibland verkar som morbror är elak, men han vill bara dig väl. Han vill att du ska förstå varför saker är som de är och att man inte alltid kan få rätt bara genom att gissa. Du har stor potential min gudsson och jag vill att du utnyttjar den till fullo , det är mest det !


Pontus - The big guy, du är så stor nu , snart till och med en vuxenman och jag kan inte förstå det. Jag blir ju självklart nostalgisk när jag tänker på hur jag satt där i mina tidiga tonår och fick hålla dig första gången. Du var så liten, så skör, jag var inte så stor nog så jag var tvungen att sitta i soffan så fick din mamma komma och lämna dig till mig.


Du var ett vackert barn, helt perfekt och jag minns än idag när du slöt dina fingrar runt mitt långfinger och det spreds en sorts glädje i mig som jag aldrig känt förut, man har inga favoriter när det kommer till syskonbarn, men du var först och när du tog mitt finger så kände jag att vi hade något speciellt, att du och jag alltid skulle vara kompisar mer än släktingar.


Jag vet Pontus, att jag inte alltid varit den bästa mot dig, och jag ber om ursäkt om jag någonsin gjort dig ledsen. För det är absolut det sista jag vill, du är min idol och ifall du bara bestämmer dig för något så kommer du komma hur långt som helst i livet !


---
Älskar er !

Inställd friluftsdag!

Ja, bloggen har varit liter seriös de senaste dagarna och jag hoppas att ni köper det.

Kan förstå att känslan har varit lite som att komma till skolan och tro att man ska få åka på friluftsdag.
Åka och åka skidor på Vallåsen så kommer man till skolan och det enda man får göra är att plugga tysk grammatik.

Men så är det ibland och bloggen är självklart till mer för att ni ska få skratta än att ni ska behöva läsa er igenom tung text , men så är livet ibland.

---

Men idag kör vi på friluftsdag tycker jag ! :D

Hjälp mig att hjälpa!

Hej Theo , morbror här !
Du vet säkert vid det här laget att du inte är som alla andra barn, jag förstår att i din värld just nu så kanske det är helt normalt att spendera så mycket tid på sjukhuset och träffa alla dessa fantastiska människor som tar hand om dig. Men så är det som tur är inte, du föddes med ett fel på hjärtat som gör att du mer än någon annan behöver lite extra tillsyn och du ska veta att dina föräldrar gör allt för att du ska må bäst.


Jag känner din mamma rätt väl vi har ändå umgåtts i 26 år nu, fantastisk tjej. Hon skulle aldrig kunna göra någon illa och vet du vad, Du är det viktigaste hon har i livet. Hon gör allt för att Du ska må bra och jag lovar dig att du kanske inte alltid kommer tro det era sämsta dagar , men det enda jag kan lova dig, är att den som mår sämst ju då är hon och inte du.


Det är en väldigt orättvis värld vi lever det är lika bra att du lär dig det direkt, det är många som föddes precis som du med ett hjärtfel som fått lämna denna jord alldeles för tidigt, men som tur är har det inte varit förgäves de har lämnat efter sig något som gör att din vård blir ännu bättre. Det är inget man vill glädjas åt men på något sätt är man ändå glad att deras bortgång inte varit förgävets.


Det är aldrig rättvist att ett barn ska behöva lida, behöva tillbringa sin barndom på ett sjukhus. Det finns absolut ingen som helst anledning för att, ett oskyldigt barn ska behöva uppleva detta. Men ska jag vara ärlig så hade jag inte vetat det, hade jag aldrig gissat på att du är ett "hjärtebarn", du är bland de mest livlig ungar jag träffat och du kämpar dig genom livet och ser allt som en utmaning. Det finns ingen trappa som är för hög, ingen soffa som är för stor och inga leksaker som är för farliga. För dig är livet glädje och för mig att se dig, ger mig glädje och jag kommer alltid göra mitt bästa för att se dig glad och för att göra dig lycklig.


Det kommer säkert finnas tillfällen när jag gör bort mig , när jag inte är där precis som jag just nu sitter och lovar. Men du ska veta att du finns alltid i mitt hjärta och jag kommer alltid att försöka göra det bästa jag kan.
Man nås av besked att barn i din ålder och med din typ av sjukdom går bort samtidigt som du är påväg in till akuten och det är klart man blir rädd, jag vet att du kommer kämpa dig genom detta också men hjärtat sätter sig ändå i halsgropen vilket kan ses som ganska ironiskt i just detta fall..


Oavsett vad så kommer jag försöka stötta din mamma och vara stark inför henne, och du kan göra exakt samma sak Theo, ge henne ett av dina leende så lovar jag, att det genom hela hennes kropp kommer där strömma en varm känsla av glädje. Så gör det och krya på dig min hjälte.


P.s vet du vad nu ska mobror försöka få fler människor att skänka lite pengar så att du och dina vänner på barnsjukhuset i Lund ska få må exakt så bra som alla barn förtjänar att göra .. D.s


---


Det ska egentligen inte behöva finnas en månad utan det ska vara självklart men i vilket fall så är februrari "Alla barnhjärtans månad" och pengar skänkar man lättast via:Sms till 72901

(”BARNHJÄRTA 50″, ”BARNHJÄRTA 100″ eller ”BARNHJÄRTA 200″ för att skänka motsvarande belopp)

Eller gå in på http://www.hjart-lungfonden.se
---Det är ni som ska ha Tack

Jobbsnack !

Ni jobbar ju säkert de flesta av er , jag tror det i alla fall. Jag vill gärna tro att mina läsare är duktiga människor , och jag är nästan helt säker på att det är så.

Men i vilket fall, så vet ni när man är på jobbet så finns där alltid ett ställe där folk samlas för att snacka. Kan vara om livet , hur det går med kärleken , hur full man var igår eller kanske till och med om det är rätt att Zlatan är kapten i landslaget.


Ja ni vet sånt som berör och som ändå inte blir för djupt, jag vet inte hur det brukar vara på er jobb men jag antar det oftast är den här typen av diskussioner som gäller .


Men när jag kommer ut i köket och 3 killar står och diskuterar vad som är bäst med att suga kuk och dem kommer fram till att det är för att sperman är så salt, då undrar jag vad brukar dem komma fram till på ert jobb när denna frågan är på tapeten ?

Spegel spegel på väggen där !

Hallå badrumsspegeln jag vet inte vad som har hänt , men jag tänker att jag gör som alla andra svenskar jag skriver till dig , jag är faktiskt ganska konflikträdd.


Jag vet helt ärligt inte vad jag gjort dig , om jag sagt något , gjort något eller varit elak? Kanske när jag kommit hem lite för full och varit lite kaxig , men det var absolut inte min mening och jag har faktiskt försökt att lösa vårt problem.


Jag brukar le åt dig när jag går förbi, försöker säga något roligt på morgonen , ja till och med ibland, så ställer jag mig naken framför dig för att du ska få något roligt att skratta åt. Men istället för att som en normal spegel bara skratta lite lätt så nedvärderar du mig , du får mig att se lite för fet ut och vissa saker på min kropp ser onormalt små ut , det gör faktiskt ont.


Men din brorsa dock han är en bra kille du kanske kan lära dig något av honom ? Han ger mig alltid komplimanger , även på en söndagsmorgon får han mig att se bra ut , han ger mig självförtroende och stöttar mig genom det mesta. Visst nu kanske du påstår att jag lever i en lögn men då ska jag säga att det är en lögn jag trivs i.


För på söndagar när det känns som hela världen ska braka ihop då är det ganska skönt om det inte ser ut som den har brakat över mig, det är mest det ..


Jag vet inte, men det känns som vi måste lösa det rätt fort, för jag trivs inte. Nu för tiden ser jag inte ens på dig när jag går förbi. Du kanske har haft en tufft tid , eller kanske blev mobbad som liten men vi får lämna sånt bakom oss så är det . Så maila mig så fort du läser detta så kanske jag slipper radera dig som vän på facebook, jag känner på mig att du är bra där innerst inne och jag ger alla en andra chans ..


Få mig att skratta igen , vi har haft så många roliga stunder ju !


P.S det är fan ett onormalt hårt straff ni har fått för er att ge oss människor för att ni går sönder 7 år ? Det får man inte ens om man dödar en riktigt människa.. Var lite realistiska D.S

Nödutgång

Så bloggen lilla nu har vi pratat politik allt för många dagar i rad och jag ser på dig att du börja tröttna , du har tappat intresset , framför allt nu när du ska behöva jobba fram tills du är 75 .. Har varit par hårda dagar för dig jag vet..

Men du vet när man går fram till baren och vill beställa, men man tycker det tar för lång tid, så man anser att det naturliga sättet att få bartenders uppmärksamhet är genom att vissla.


När då en bartender kommer fram rusande och hon säger "jag är ingen jävla hund så sluta vissla ". Om du då väljer att svara med "Ne det vet jag väl , jag visslar aldrig på mina hundar utan bara på mina bitches". Just där och då kan det vara en bra idé att veta närmsta vägen ut , det är mitt tips från till er ..

Karl Pilkington

Ja nu vet ju inte jag hur bekanta ni är med Karl men det är han som är "idioten" i en "idiot på resa". Han kanske är mest känd som radioproducent åt Ricky Gervais och Stephen Merchant under många år .

Men det kan kvitta just nu, för jag vill påstå att vår värld i dag är på väg att bli ett "Karl Pilkington universum" och med det menar jag att folk bara läser överskrifter , ingresser , kanske till och med bara kollar wikipedia eller i värsta fall bara en status eller en tweet. Alla form av källkritik har slutat upphöra , för allt som står på internet är sant.


Internet har självklart sina fördelar med snabbt informations utbyte , tillgänglighet osv. Men vi får inte sluta tänka mina vänner, det är en av de saker som skiljer oss från resten av djurriket. Så gör mig tjänsten att nästa gång ni bildar er en uppfattning så försök lägga ner några minuter på att kolla upp olika vinklar..

Okänt nummer

Det kanske bara är jag men jag anser att om man ringer från okänt nummer och sedan blir förvånad över att ett, man inte svarar första gången. För att sedan när man väl svarar, bara börja prata utan att presentera sig och sedan undrar varför man frågar vem det är ?

Jag vill inte göra några övriga liknelser för jag gillar faktiskt de flest skolådor, men i just dett fall så är du och en skolåda på ungefär samma intelektuella nivå...

Bara så du vet ..

Facebooks Che Guevara

Ja det tjatas kanske lite för mycket om facebook från mitt håll just nu, men det får ni fan ta. För det är väldigt intressant det som sker med just facebook..

Nu har någon nisse plockat ett citat från Reinfeldt förmodligen helt taget ur sitt sammanhang och fått ihop det till att han vill att folk ska jobba till de är 75. Det kan vi ju tycka vad vi vill om men det finns förmodligen en bra förklaring vad citatet innebär egentligen..


Men detta är ingen blogg som gärna pratar politiska sakfrågor då den här bloggen hellre dricker sprit och umgås med vänner. Dock så får folk för sig att de förändrar världen för att de postar en bild med "jag tänker inte rösta på Alliansen 2014" . Nej du, ja precis du, du är inte Facebooks svar på Che Guevara för att du "gillar" denna bild. Nej du förändrar inte världen heller, för jag lovar att när det väl kommer till valdagen så är du förmodligen för lat för att ta dig ner och rösta.

Då kvittar det hur många "likes" du ger till S på facebook.. Facebook är något man kan fly till inte leva i , snälla inse detta nu !


---
En annan intressant grej är hur det kan heta "socialmedier" när det gjort oss mindre sociala ..

Danmark

Danskar är ett ganska intressant folkt, oftast väldigt liberala i sin syn på mycket men fortfarande ett rätt kristet och konservativt land..

Min tanke har i många år varit att hade man plockat det bästa från liberal Danmark och samma från Sverige så hade man haft det ultimata landet , fast det kan vi ju ta en annan gång


Det var iaf så här att i söndags när jag var ute och gick på stan, då gick jag förbi en dansk skolklass och när jag passerar lärarna så inser jag att dem har fisherman-jackor. Ja alltså inte fisherman som i fiskare utan som i spriten.

Hade något liknande hänt i Sverige så hade det blivit ett jäkla liv och inneburit att alla barn kommer bli alkisar ..

Vingar

Det är imponerar väldigt mycket på mig när folk vågar pröva sina vingar och köra sitt race, det som imponerar ännu mer är när folk inser sina begränsningar efter de prövat sin vingar.

"Jag gjorde så gott jag kunde men det fungerade inte så nu får jag lägga det åt sidan och gå vidare i livet"


Det är också ett lyckande i sig !

Kvällsöppet !

Jag är ingen tv-producent direkt och hade förmodligen inte varit någon bra sådan heller , men jag inser i alla fall så mycket att ska det bli något av en debatt i ett tv-program så måste man ha med folk som tycker olika..

Jag gillar iofs inte när folk bara sitter och gapar och blir arga över att de inte får ordet , men det är fan värre när de tar över frågan och börjar varje meningen med att säga "ja det är precis det som är min åsikt " och sen upprepar exakt vad tidigare person sa fast omformulerat.


Det var väl mest det !

Jens

Jag säger bara Jens ni som fattar , fattar, ni andra kommer att fatta en dag !

Taxi

Just det glömde , den dagen en taxichaffis fattar hur irriterande han är när han kör 2 meter längre fram för att få taxametern att rulla upp till 91 istället för 90. Den dagen får han en tia i dricks istället för inget !

SJ

Många beskyller oftast SJ för att vara sena , eller kanske inte ens kommer överhuvudtaget men på något sätt så varje söndag lyckas de komma ungefär vid samma tid köra över mig och sen backa tillbaka..

Man måste ju faktiskt ge dem beröm när de gör något rätt , eller rätt och rätt men ni fattar

..
Sj det är ni som ska ha TACK! Svin

Ondska!

Jag har känner någon, någon som jag ogillar väldigt mycket eller ogillar är faktiskt en underdrift , jag kan faktiskt säga att jag hatar denna någon. Han är ond , kanske till och med ondskan själv och ja , jag vet att det är en han för det är bara män som ens kan kommer i närheten av denna typ av ondska..

Han är en massmördare och han dödar bara de bästa människorna först, han gör inte det snyggt heller om man nu kan göra det. Oftast så smygar han sig in på nätterna och sedan plågar han familjer i månader kanske till och med år innan han till slut tar livet av sina offer.


Problemet är att på sista tiden har han fått väldigt mycket uppmärksamhet på Facebook, ni sätter honom i era statusar, som om det skulle få honom att sluta? Tror ni Breivik hade slutat skjuta i Oslo för någon av er bad honom göra det på Facebook ? Nej precis så gör något åt det istället..


Han har tagit livet från några av de finaste människor jag haft äran att känna, han har lämnat efter sig splittrade familjer och han bara fortsätter..


Ni förstår kanske nu att hans namn är Cancer och han ger sig inte , det vi alla måste göra är att istället för att ha det som status en timme på Facebook , skänk en slant till Cancerfonden så att vi kan ta död på honom.


Jag vill inte ge honom all skull han kanske hade en tuff uppväxt , föräldrar som inte tyckte om honom. Det är lätt att hamna snett men hjälp oss att få honom på rätt bana igen han har gjort sitt nu !


Det var väl mest det , Tack!!

Morgonhumör ?

Jag vill anses som väldigt glad och trevlig människa, jag kanske har lika bra bild om mig själv som Hitler hade världsbild men så må vara fallet. Men när man har jobbar i 12 timmar och är hemma runt 5 på morgonen och somnar runt 6-7, för att sedan blir väckt kl 10 för att folk bestämmer sig för att möblera om då är det ganska lätt att tappa det.

Jag vet att det är så normala människor lever sina liv men det kan jag fan skita i nu, för inte nog med att man bestämmer sig för att möblera om med hjälp av två elefanter tydligen så precis , ni vet precis när man är påväg att lyckas somna om. Då väljer man att dra fram dammsugaren istället och med den här dammsugaren spela något slags domino som går ut på att välta allt så det dånar så högt så bomblarmet nästan gick..


Nej , för jag är inte bitter, en underbar start på denna lördag ..

Ni då har ni också haft en bra morgon ?

Han gör så gott han kan bara så ni vet!

Jag känner en kille , ja dem flesta av oss känner han. Han är inget speciellt en vanlig kille som försöker jobba i det tysta , som försöker vara så många som möjligt till lags. Han gör så gott han kan ska ni veta. men trots detta så dag efter dag, månad efter månad till och mer år efter år så sågar folk honom, de gnäller och det klagas.

Han försöker lyssna på er, han försöker bli en bättre kille men till och med för honom finns det en gräns och nu har ni två vintrar i rad gnällt, så denna vintern tänkte han: "va fan jag är lite snäll, vi gör det lite bättre för oss alla". Vad tror ni händer då ? Då är folket på honom direkt "va fan håller du på med " "kom inte tro att det är du som ska bestämma" "vi vill ha vår vita jul"


Det var då det rann över för vår polare vädret och nu har han fan lackat ordentligt -16 och nu har ni fått er vinter jag hoppas ni är nöjda nu ? För nu står vädret där och surar i en hörna och jag orkar inte ta snackat med honom och jag kommer beskylla alla er om vi får en dålig sommar för även vädret har känslor och han har börjat sortera sin vännerlista på Facebook så bli inte förvånade om ni blir bortplockade, era jävla svin!

Förlåt!

Hallå Emma , jag kan anses som en dålig människa men är oftast en rätt så trevlig kille. En kille som försöker vara snäll även vi kan tappa det ibland och det gjorde jag gentemot dig ..

Därför vill jag ta tillfället i akt att be om ursäkt och hoppas att nästa gång jag får äran att träffa dig så kan vi bara glömma detta och börja om på nytt , om det är en deal så gör du min dag !
Det är du som ska ha tack !

Det är faktiskt torsdag !

Ni vet alla få som väljer att läsa denna blogg, att ibland kan det hända att folk som vill kalla sig "normala" frågar en ganska korkad fråga som typ "varför efterfestar men en onsdag" eller kanske "hur lyckas man nästan bli polisanmäld för att man står och bankar på någons dörr", sånna frågor som vi tycker är nästan för dumma för att ställa..

Det är väldigt ofta samma människor som frågar: "hur man orkar dricka tre dagar i veckan?" , "är det inte dags att ta tag i sitt liv ?" och massa annat sånt trams..


Till er har jag bara en sak att säga, det är torsdag vilket innebär måndag för mig , och måndag för dig är oftast svintråkig eller hur ? Tänk dig då att du nu på måndag innan du ska börja jobba och under tiden du jobbar för dra i dig en vinare, hade inte livet varit betydligt enklare då ? JO precis så kom inte här och döm mig , jag lever din dröm !

Usch

Ni vet alla , det kan hända vem som helst när man drömmer att man går ut typ en onsdag , hamnar på efterfest där två tjejer hånglar med varandra, fyra killar spelade "Med andra ord" .

Som gick över till "sanning eller konka" och när då ena tjejen vägra göra sin grej på konka och någon kanske råka kalla henne för några olämpliga ord och någon sedan försöka åka hem med en av tjejerna men kommer inte in för att hon har däckat och samma någon sätter sig på en buss och däckar själv och vaknar upp på slut hållplatsen på Ättekulla.

Där den här någon försöker få busschauffören att ringa taxi , och någon undrar va fan han gör ute en onsdag, det är då jag kan undra varför den här "någon" alltid är jag och varför jag aldrig drömmer ?

Thailand

Ja nu kommer många påstå att jag är en bitter människa för att jag måste vara hemma i kalla Sverige medans ni glider runt på stränder och lever livet i Thailand , det kan jag köpa för det stämmer delvis men så här går mina tankar:

Ni är inte Kristina från utvandrarna för att ni åker till Thailand i 3 veckor med er fjällräven ryggsäck och tror ni ska uppleva världen,för ni sitter där i förstaklass med Thai Air och kommer fram utan mellan landingar och allt bagage. Det är fan mer utmaning att åka pågatåg mellan Teckomantorp och Lund. Men det är inte det vi ska fokusera på just nu..


För jag vill gärna tro att ni åker iväg för att ni behöver vila upp er , kanske komma ifrån verkligheten ett tag , slippa tristessen i vardagen. Ifall ni svarar ja på dessa påstående kan ni då bara ge mig svaret på min fråga: Om det är Sverige och oss här hemma ni vill undvika måste ni posta varenda grej ni gör , checka in på varenda ställe och lite retsamt lägga upp bilder från när ni dricker er Singha på vita sandstränder ?


Eller ni kanske bara är onda människor som vill trycka ner oss ännu mer ?

I så fall är det ni som ska ha tack och här kommer min synvinkel på erat beteende.


Ni är inte direkt Christopher Columbus för ni tar en liten båt ut till Phi phi för att fira full moon med 4000 andra svenskar , ni är ungefär lika spännande som stekt fläsk med löksås.
Ni är inga pionjärer för att ni "vågar" äta thaimat från ett matstånd på gatan för att sen ligga magsjuka i 11 dagar av era 14.
Ni kan kalla mig cynisk men det finns ingen ping-pong show i världen som kan mäta sig med det spektakel som uppstår utanför Helsingborgs nattklubbar kl 0530 en söndagmorgon ..
Men har ni det så bra i Thailand och ladda gärna upp fler bilder men kom inte och klaga till mig när Karma kommer sköljande som en våg över er !

P.S Killen som har skrivit brevet har ingenting med bloggen att göra D.s

Big bang

Det är inte ofta det händer i ens liv, i vissa liv kanske aldrig, som man får uppleva något helt nytt men får en kick och inser att det är ett nytt sätt att göra saker på.

Det kanske finns vissa serier man följer som man kan drömma sig bort hela veckan bara för att få sitta där en måndag klockan 0655 när den tankas upp från USA, för att få en kort magisk upplevelse i 20 minuter. Jag har länge följt en tv-serie vid namn Big bang theory på detta sätt, men nu helt plötsligt säsong 5 avsnitt 14 så hände där något.

Författarna som jag alltid tyckt skrivit bra avsnitt hade utvecklat något nytt , kanske en helt ny still något som sitcom mig veterligen aldrig någonsin fått uppleva. Jag vet inte vad eller hur jag ska förklara det men jag fick en kick och ett lyckorus gick genom kroppen det är då man blir glad av att leva och det enkla kan ibland vara så mycket bättre än vad man tror..

Personalfest

Det finns tillfällen när man väljer att åka med på resor som man redan innan vet kommer sluta i kaos. Men man låter sig ändå bli övertalad , det är vid sådana tillfällen dina lärare hade dragit anekdoten "att bara för att alla andra hoppar framför tåget så behöver inte du göra det "


Visst det kanske var lite naivt av mig att tro att jag skulle kunna vara normal och vuxen i detta sällskap men det var i alla fall förhoppningen. Och det gick ändå rätt bra rätt länge, men sen vet ni att en finlandsfärja kan göra väldigt väldigt dåliga saker med människor (alla har ju sett rederiet , och jag kastade ingen kapten överbord i alla fall så kommer inte här och försök vara någon jävla moralpolis) och den kom åt mig och drog ner mig i skiten.


Det är vid sådana resor det finns människor som minns allt och det finns de som hoppas på "Det som händer på en finnlandsfärja stannar på den"


.. Det gör ont i mig när jag inser att jag tillhör den senare kategorin ..

Vänner

När man lever livet som jag valt att göra inom krogen, då händer det rätt ofta eller väldigt ofta att man stöter på fantastiska människor med rätt höga ambitioner här i livet och oftast träffar man människor som man vill ha något slags utbyte med. Helst kanske någon som sett eller gillar att se världen..

Enda problemet med detta är att vår lilla by som vi kan kalla Helsingborg, oftast gör dessa människor rastlösa och gör att de väljer att vidga sina vyer.


Då kan det hända, säger inte att det hänt mig men det kan hända att folk man tycker väldigt mycket om lämnar en och kanske reser till ett dumt land för att åka på någon bräda ner för en backe jätte fort eller åker till London för att stå och kasta flaskor på någon tråkigt nattklubb..


Det kan även hända vid dessa tillfällen att man råkar sätta igång en låt på kanske vad vet jag spotify som får en att tänka på ett fint minne, hur kan det komma sig att man alltid får grus i ögat då ?

Inte för att jag vet att det är så man ryktet på stan går ..

Kärlek

Ibland händer det ju att man går förbi ett ungtpar som är lite för kära kanske till och med så kära att de väljer att visa upp det offentligt genom att sitta och grovhångla på kanske en restaurang eller på bussen eller nåt liknande.

Ni vet att man ganska ofta då kan drabbas av en vanlig kräkreflex, det är då man känner för vända sig till detta par och skrika att "kärleken är död och era hjärtan kommer krossas och göra er till ensamma alkisar, vars liv går ut på att hitta 5 i 5 ragg på en dåligt nattklubb"


Varför förblir det alltid bara en känsla?

Reklam

Han där Fabian Bengtsson som får allt för mycket uppmärksamhet för sin SIBA reklam, det är inte han vi ska diskutera för det finns där tillräckligt många som gör och att han beter sig som en 4 åring för att han fick sitta i en låda ett tag , det får vi tycka vad vi vill om .

Det enda vi ska enas om är att han inte är jätte popis för att hans reklamfilmer är riktigt störande och irriterande tänk då om du väljer att inte gå på Siba utan kanske på Mediamark och på alla Mediamarks tv-skärmar så spelas Sibas reklam upp ungefär så kan man säga

Hörre du du

Ni kommer kanske ihåg den bakfyllan jag pratade om igår, den kommer väldigt ofta ihop med dålig dygnsrytm som gör att när man t ex ligger och tittar på det där Spin City avsnittet man sett på tok för många gånger, kanske till och med så många gånger att man kan lite för många repliker.

Ja precis ni förstår mig och man ligger och slösurfa samtidigt då vet vi ju alla hur lätt det är att somna för att sedan vakna i den där obekväma ställningen där man ligger och skedar sin dator på ett väldigt märkligt sätt och vaknar som om man sovit bättre än törnorsa precis till vinjetten av Al Bundy..


En sån natt hade jag vilket innebär att det är först nu man vaknar, man kan inte få allt här i livet men lite dagsljus hade varit trevligt ..

En historia om bakfylla!

Ni vet när man är så bakfull och det känns som hela världen är emot en. Det sker oftast de gånger man anser det vara en bra idé att börja dricka utan att äta vad som för normala människor kallas en "riktig" måltid (vilket tydligen inte korv med bröd anses vara ).

Då man är så hungrig att man bli illamående , så pass illamående att man inte kan äta så har jag haft det hela helgen och min bästa lösning har varit att fortsätta dricka. Det jag vill ha sagt är för det första en uppskjuten bakfylla är alltid den värsta och när man väl får i sig lite mat och känner att man är på väg att börja bli människa igen. Man känner hur färgen kommer tillbaka i kroppen.


Det är då man blir lite bitter att det är onsdag imorgon och faktiskt snart helg igen...


Och nu vet jag att där sitter en del människor och säger "låt bli att kröka då" , då vill jag bara berätta att slutar man dricka så nästa gång bli bakfyllan ännu värre så vi har ett moment22 här..
Och dessutom så är livet för jävla tråkigt nykter så det som jag måste börja göra är att äta ..


Så då kommer frågan, vad är bäst att äta för att få den ultimata fyllan ? Ja jag kunde frågat detta direkt men jag tyckte att ni skulle få njuta lite innan jag börja kräva er på saker ..
Mycket ge och ta , vi hörs!

RSS 2.0