Offline

Då det hände en liten "olycka" med vårt modem från Comhem efter att det strulat rätt så länge nu så är jag just nu utan Internet , eller ja det är man väl aldrig men delning via telefon får en att längta tillbaka till sitt 56k modem så mitt surfande blir väldigt begränsat de närmsta dagarna.
 
Bredbandsbolaget som är nya leverantören i hushållet lovade att börja leverera i slutet av denna veckan så vi håller väl tummarna för det.
 
Olycka och olycka man kan väl säga att hade Leif GW lagt näsan i blöt här, så hade vi nog kunnat starta en mordutredning ganska omgående, men helt ärligt han har varit jävligt dryg och Comhem 3 hål i väggen heter det ju. Om vi säger så här det kanske inte var Comhems-hål han lämnade lägenhet genom, men det var ett annat hål iaf det kan ni vara säkra på !
 
---
Dessutom hur fan kan det heta kundtjänst? Det är inte mycket tjänster man ger kunden, men något man är grym på det är att vara otrevlig, okunnig och framför allt dryga . Om ni på ert bolag seriöst anser att detta är folket ni vill ska representera er och det verkligen är de trevligaste människorna på ert företag , då är det ett under att ni överlever. Men samtidigt ni är ju dagens pirater, vi har inget att säga till om ni lovar och lovar men löften ni sällan håller. Jag vet inte vad som krävs men just nu känns de flesta bolag inom "tele"-världen (där ingår även internetleverantörer) som pest eller kolera...
 
---
"Kungen bor inte på Drottningholm , Kenny Jönsson bor i Ängelholm" det är en låtrad som får vilken låtskrivare som helst att bli orolig över sin karriär.. :)
---
London snart förmodligen, saknar min Kevin och det kommer bli en rätt så trevlig resa på alla sätt och vis!
 
---
En sak till inga modem blev allvarligt skadade under detta blogginlägg eller? Mohahaha !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0