Höst

Hösten är aldrig rolig, men självklart finns det ljusglimtar. Det finns dagar som är lite ljusare, när man vågar tro på något annat än ständigt mörker. Idag är en sådan dag och man blir genast lite piggare och orkar bege sig ut på stan innan jobb.

---
Ska ner och växla lite pengar nu, på söndag åker jag till Polen med föräldrarna. Inget speciellt men ska bli skönt att komma iväg en liten runda
---
Sovit grymt inatt och då blir det alltid lättare att få energin att komma igång på morgonen. Har rätt svårt för att sova annars, vaknar rätt mycket och sover väldigt osammanhängande. Varför ? Ja det har jag inte en aning om..

---
När man umgås eller pratar med vissa människor så får man en helhetskänsla, just där och då inser man att det är det mesta man kan önska av livet. Det är en väldigt skön känsla men samtidigt är den så skör, för om det förändras och någon av dem här människorna skulle försvinna ur ens liv, vad är där kvar då ? Hur lyckas man då fylla sina dagar , hur återskapar men den lyckan ? Men allt händer av en anledning heter det ju så ibland kanske det är bättre att låta det gå än att hålla fast vi något bara för minnenas skull.

Som ni inser så är även jag lite fundersam inför dessa frågeställningar , men antar att det är det som är livet..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0