Tankar

Ja vissa nätter slutar de inte att besöka en, tankar. Tankar om allt, tankar man inte borde tänka men som ändå snurrar runt där uppe och vägrar att lämna. Tankar som får sömnen att rubbas och drömmar att bli helt sjuka..
 
Man lyckas inte somna på flera timmar och när man väl lyckas vaknar man upp en timme senare utav en dröm som fått en kallsvettig. Detta resulterar att man nu ligger här 1030, inte ett dugg utvilad och hade gärna tillbringat par timmar till i sängen. Men man kan ju inte sova bort livet, så den missade sömnen får ersättas med träningen istället tror jag.. Lite frisk luft kanske kan bidra med ny energi..
 
När man väl börjar tänka så det lätt att det skenar iväg, varför? ska det vara så? var ska man ta vägen osv ..
Det är oftast bara tankar och när man lyckas samla sig, vilket oftast blir dagen efter så inser man att man ska sluta fundera så mycket och bara försöka njuta..
 
Lyckas man med det, så kommer klumpen som bildades i magen under natten bara vecklas ut och försvinna..
 
---
Ledig ännu en dag och inget på schemat, eller jo badminton med Allerum men annars inget.. Jag gillar att inte ha så mycket planerat, att kunna vara spontan om det krävs.. Det känns bra faktiskt, så vi får se vad denna dag har att erbjuda..
 
---
Vad mina tankar handlade om? Ja det var allt, man tänker på något, somnar, drömmer om något annat vaknar och fortsätter fundera på det scenariot som drömmen byggt upp och sen är det igång.. Det är väldigt sällan jag har de här sömnlösa nätterna men när de händer så tar det mycket energi av en..
---
Ser att solen lyser så får väl gå ut och hälsa på den och se om den har lite energi över till denna lilla pååååg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0