Bowling

Upp och ner, glädje till sorg , känslan av att tro man lärt sig sporten till att känna sig som en nybörjare, allt går väldigt fort och visst det vore väl väldigt fint att försöka dra paralleller med det "riktiga" livet men jag ska nog undvika det ..
 
---
Det enda man vet är att med tålamod och tilltro till både sig själv och andra är att då blir det nog bra till slut, det måste man våga tro för annars kommer allt kännas meningslöst ..
 
---
 
Glad att så många hittat in här igen trots väldigt lite marknadsföring men det betyder att folk som verkligen vill läsa har lyckats få reda på det och det är egentligen bara ni som betyder något , men fortfarande kom gärna med förslag hur ni vill att bloggen ska utvecklas !
 
---
 
Glädje, det ett ord som kan betyda så olika för väldigt många. Vad gör dig glad? Glädje hos andra? När det går bra för dig? Glädjen av att leva? Glädjen av att dina medmänniskor lever? Det finns nog lika många definitioner av glädje som det finns människor, men sen finns där ett fåtal människor som kan se glädjen i stunden som kan lyckas hitta det där lilla , inget märkvärdigt utan bara en anledning till att vara glad och det är en väldigt fin egenskap anser jag.
 
Vi har på Olympia bowling varje måndag bowling för handikappade av olika slag, allt från förståndshandikappade till funktionshindrade, allt organiseras med hjälp av Ramlösa-Södra föreningen som håller på med idrott för handikappade. Eldsjälar som väljer att viga sin liv åt glädjen, inte att förakta det heller .
 
Men glädjen jag vill beskriva finns faktiskt hos utövarna, visst det finns dagar när vissa av dem känner att hela världen är emot dem, men en strike, en kram eller bara känslan av att känna sig delaktig kan få dem att skina upp som väldigt få människor gör oavsett vilket lyckorus de känner. Detta smittar ju självklart av sig och man börjar ifrågasätta sina egna värderingar, det finns självklara förklaringar till att jag inte känner samma glädje för vissa småsaker men samtidigt varför inte?
 
Att lära sig uppskatta det lilla och njuta av varenda litet ögonblick är något vi alla borde lära oss av dessa fantastiska människor, för vad är bättre än att vara glad ? Det tåls att fundera på mina vänner !
 
---
Dessutom Felicia förvann :/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0