Facebooks Che Guevara

Ja det tjatas kanske lite för mycket om facebook från mitt håll just nu, men det får ni fan ta. För det är väldigt intressant det som sker med just facebook..

Nu har någon nisse plockat ett citat från Reinfeldt förmodligen helt taget ur sitt sammanhang och fått ihop det till att han vill att folk ska jobba till de är 75. Det kan vi ju tycka vad vi vill om men det finns förmodligen en bra förklaring vad citatet innebär egentligen..


Men detta är ingen blogg som gärna pratar politiska sakfrågor då den här bloggen hellre dricker sprit och umgås med vänner. Dock så får folk för sig att de förändrar världen för att de postar en bild med "jag tänker inte rösta på Alliansen 2014" . Nej du, ja precis du, du är inte Facebooks svar på Che Guevara för att du "gillar" denna bild. Nej du förändrar inte världen heller, för jag lovar att när det väl kommer till valdagen så är du förmodligen för lat för att ta dig ner och rösta.

Då kvittar det hur många "likes" du ger till S på facebook.. Facebook är något man kan fly till inte leva i , snälla inse detta nu !


---
En annan intressant grej är hur det kan heta "socialmedier" när det gjort oss mindre sociala ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0